Xhorxhina Shargoja

DSC_3802
Kavaje

Xhorxhina Shargoja

“Objektivat e planifikuara me dëshirë dhe vullnet të fortë janë çelësi për të shkuar drejt tij. Në programin ’Këshillim drejt Punësimit’’  gjen gjithcka të nevojitet.’‘ 

Kontakt

    Leave your thought here